Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Instapklare starterswoning met garage in centrum Sint-Niklaas

Op zoek naar een volledig instapklare woning met 2 slaapkamers, stadstuin en garage in het bruisende stadscentrum van Sint-Niklaas? Lees dan zeker even verder!!
Deze topper is gelegen in de Lindenstraat, een éénrichtingsstraat met veel parkeergelegenheid gelegen vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien heeft het een zeer vlotte verbinding met de E17. Kortom, de ideale locatie!
Wanneer we de woning betreden, bevinden we ons in de ruime inkomhal. Deze verleent toegang tot de garage, een apart toilet en een riante leefruimte met open keuken. Deze ruimte is voorzien van zeer veel lichtinval dankzij een nieuw geplaatste lichtkoepel (december 2020) en een groot schuifraam achteraan, dat toegang verleent tot de gezellige stadstuin. Deze tuin heeft ook toegang achterom.
De draaitrap in de inkomhal verleent toegang tot de eerste verdieping, waar zich twee ruime, volwaardige slaapkamers bevinden. Via een vaste trap kunnen we naar de tweede verdieping, waar zich een ruime badkamer bevindt, die licht op te frissen is. Hiernaast vinden we nog een derde slaapkamer terug die momenteel gebruikt wordt als extra bergruimte.
Geen parkeerplaats meer op straat? Geen probleem! Uw wagen kan perfect beneden in de garage veilig opgeborgen staan!
Heeft u graag meer info of neemt u graag eens kijkje ter plaatse? Maak dan snel uw afspraak via info@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03!! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar