Helaas, dit pand is verkocht

9112 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET 4 SLPK IN DOODLOPENDE STRAAT

Deze zeer rustig gelegen & instapklare woning, gelegen op een perceel van 696 m2, heeft alle troeven. De woning is gelegen in een doodlopende straat & heeft 4 slaapkamers, een badkamer (met douche en bad), ruime afgesloten keuken, garage en een mooie tuin die perfect georiënteerd is naar het zuiden. Ook is er op de benedenverdieping een extra kamer die als slaapkamer/bureau of fitnessruimte kan dienen.
Ook is er een ruime garage aanwezig bij deze woning alsook een oprit voor meerdere wagens, deze werd een aantal jaar geleden opnieuw aangelegd. We hebben overal dubbel glas in deze woning. De elektriciteit is volledig goedgekeurd.
Het terras werd recent heraangelegd en er is een zonneluifel aanwezig om extra schaduw te voorzien in de prachtig aangelegde tuin, naast de woning vindt u ook een mooie vijver.
De woning beschikt ook over zonnepanelen & bijhorende certificaten, deze vertegenwoordigen een waarde van 10.000 euro & dit zit inbegrepen in de vraagprijs van 459.000 euro.
Wilt u meer info over of een bezoek in deze woning? Bel dan gerust op 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar