Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIME OPEN BEBOUWING MET PRACHTIGE TUIN

Deze zeer stijlvolle open woning biedt u een zee van ruimte & rust. De woning is goed onderhouden & afgewerkt met de duurzame materialen. De woning is gelegen op een perceel van 1613 m2, en heeft een stijlvolle inrit met voor en achtertuin, ook is er een toegangspoort voorzien. De prachtige tuin is ook heel goed georiënteerd. De woning heeft 4 ruime slaapkamers. De woning heeft ook een heel erg ruime (dubbele) garage.
Bij het binnenkomen ziet u meteen de prachtige inkom/traphal. De woning is overal afgewerkt met zeer kostbare & duurzame materialen. Ook is er een mooi terras aanwezig die uitkijkt op de aangelegde tuin, inclusief zonnewering. De tuin kijkt achteraan uit op de velden.
De woning is dichtbij het centrum van Sint-Niklaas gelegen maar toch in een zeer rustige straat. Ook is er een ideale verbinding naar E17/E34 en openbaar vervoer, winkels & scholen.
De woning heeft een zeer goede indeling die pas echt tot zijn recht komt bij een plaatsbezoek, bel gerust en dan plannen we een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar