Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

GESLOTEN BEBOUWING MET TUIN & STAANPLAATS

Deze woning is instapklaar gelegen in het centrum van Sint-Niklaas. Als je de woning binnenkomt kan je via de inkomhal naar de leefruimte en eetruimte die uitkijkt op het terras en de tuin. Via deze ruimte kom je binnen in de uitgeruste keuken die je een rechtstreekse toegang geeft naar de tuin. Verder heb je op de gelijkvloers verdieping nog een gastentoilet met lavabo. Op de eerste verdieping vind je nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer met lavabo en ligbad. Daarnaast heb je nog een ruime zolder met alle mogelijkheden met een vaste trap. De woning heeft nog een gezellig tuintje met een aansluitend terras. EPC: 452. Centrale verwarming op aardgas en een extra elektrische verwarming in de badkamer. Verder is er nog een staanplaats voor de woning. Is deze woning iets voor u twijfel dan niet om een bezoek in te plannen op het nr. 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar