Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

HOB met 3 slpk op aangename locatie

Deze op te frissen woning op uitstekende locatie zoekt nieuwe eigenaars! De woonst is gelegen op een boogscheut van de N16/E17/N70 en vlakbij het centrum van Beveren, Sint-Niklaas en Temse. De recente beglazing, de betonnen structuur en de grote garage zijn enkele sterke troeven die worden aangeboden!

Wanneer we de woning binnenkomen betreden we de inkomhal die toegang verleent naar de eerste verdieping, de leefruimte en de eetplaats. Deze eetplaats (14m2) staat in rechtstreeks contact met de lichtrijke leefruimte (27m2) en de keuken die is voorzien van dubbele spoelbak, oven gasvuur en dampkap. Aan de keuken bevindt zich de badkamer met douche, enkele wastafel en apart toilet en achteraan vindt u een grote berging die plaats biedt voor wasgelegenheden, opbergruimte, enzovoort.

Eenmaal op de eerste verdieping krijgen we drie ruime slaapkamers zonder schuine daken waarvan twee met zicht op het groen achteraan en één aan de straatkant. De tweede verdieping geniet wederom van veel lichtinval door de grote raampartijen. Op de nachthal is een luik die toegang verleent naar de geïsoleerde zolder.

Last but not least heeft deze woonst een aparte garage van 25m2, een kleine frisse kelder, een terras met tuin en een grote oprit die plaats geeft voor 4/5 wagens. Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar