Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

INSTAPKLARE OPEN BEBOUWING MET 4 SLPK & GARAGE

Deze zeer praktische, ruime open bebouwing op 639 m2 heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers (op het gelijkvloers & 1e verdiep), een ruime living & garage, ook zijn er vooraan nog 2 staanplaatsen. In de living & slaapkamer heeft u een prachtige glazen uitbouw die immens veel licht binnenlaat en een extra dimensie geeft aan deze ruimtes.
De uitgeruste keuken geeft net als de living uit op de ruime, aangelegde & zuid gerichte tuin met vijver. Aan de woning is er ook ruime tuinberging.
Naast de 4 slaapkamers is er op de zolder ook nog een extra kamer die te bereiken is via een vaste trap.
Het dak werd zeer recent vernieuwd, ook liggen er 27 zonnepanelen op dit dak waarmee u nog 6 a 7 certificaten per jaar kan krijgen (300 EUR).
Verder heeft de woning een EPC van 389. Overal dubbel glas. Ten slotte is deze woning zeer mooi gelegen in een zeer rustige straat maar toch dichtbij alle voorzieningen. Woongebied, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, vergunning, geen verkavelingsvergunning.
Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052463803.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar