Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

WONING MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Deze zeer ruime en lichtrijke woning is gelegen op een uitstekend locatie. De woning heeft 4 ruime slaapkamers, 2 op het eerste en 2 op het tweede verdiep. De woning heeft een ruimte woonkamer en aparte eetkamer. Keuken is uitgerust met Miele toestellen.
Tot slot is er bij de woning ook een aangename, goed gelegen, privétuin.
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 166m2 en de winkel 333m2.
Als 2de deel bij deze woning is er ook een commercieel gedeelte met veel mogelijkheden, op dit moment een slagerij maar kan perfect aangepast worden naar welke bestemming dan ook. In dit gedeelte zijn er ook meerdere koelcellen aanwezig. De koelcellen voldoen aan de strengste normen en wettelijke bepalingen voor oa vlees, vis en groenten!
Ook is er optioneel nog een 2e garage + magazijn met achterweg naar Kleine heimelinckstraat. (150m2). EPC 838. Woongebied, vergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning.
Ontdek snel deze woning!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar