Helaas, dit pand is verkocht

9170 Sint-Gillis-Waas

Omschrijving

Prachtige open bebouwing op een groene locatie

Op zoek naar een instapklare en unieke woonst? Dan bent u aan het juist adres!
Deze woonst is instapklaar, uniek en beschikt over verschillende kwaliteiten.

Noteer eerst en vooral de topligging. Een groene, maar toch ook centrale ligging!
Wanneer u voor de woning staat, ziet u al direct de prachtige omgeving en de ruime en vooral mooie voortuin. Verder springen er ook direct andere kwaliteiten in het oog, namelijk de ruime oprit, carport en fietsenberging!

Klinkt dit al als een droom die uitkomt? Lees dan zeker verder, want de indeling maakt het nog beter!

U komt de woning binnen in de inkomhal, die toegang verleent naar de leefruimte, het gastentoilet en de garage. De leefruimte is een sfeervolle, lichtrijke en open ruimte. Door de aanwezigheid van de inbouwcasette op gas zal de gezelligheid er nooit ontbreken! De open keuken is uitgerust met kwalitatieve materialen, een kookeiland, veel kastruimte en een ruim werkblad. Alsof dit nog niet genoeg is, zijn volgende toestellen ook voorzien: grote enkele spoelbak, vaatwasser, dubbele oven, gasvuur, dampkap, ijskast, diepvriezer en niet te vergeten de wijnkast! Verder is er is ook nog plaats voorzien om een microgolf in te bouwen.
Naast de keuken bevindt zich nog een wand met extra ingebouwde kasten en dit in dezelfde stijl als de keuken, ideaal toch?
Verder op het gelijkvloers bevindt zich de garage met aansluitend de berging.
De garage is voorzien van een dubbele en elektrische poort, dit zorgt ervoor dat u twee auto’s binnen kan plaatsen. De berging is voorzien van de aansluitingen voor wasmachine en droogkast en er is ook een extra mogelijkheid tot douchen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime nachthal, waarvan u een deel nog kan omvormen tot bureau, hobbykamer of iets anders! Verder bevinden er zich dri ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, dubbele wastafel, bad en inloopdouche!

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra slaapkamers, ook verbonden door de nachthal.

Zoals reeds vermeld, beschikt deze woning over verschillende kwaliteiten en de fantastisch prachtige tuin is daar één van!! Deze woning beschikt over een droomtuin! Een grote, verzorgde tuin met een prachtig open uitzicht en geen inkijk! Er zijn twee terrassen aanwezig, één aan de woning en één overdekt terras met aansluitend een extra ruimte tuinkamer.
Nog idealer is dat u zowel in de zomer als winter van de tuin kan genieten, want vanuit de leefruimte en keuken is er een prachtig zicht over de hele tuin!

Komen uw dromen uit en lijkt er een einde te komen aan uw vervelende lange zoektocht? Wees snel op en contacteer ons via 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar