Helaas, dit pand is verkocht

9170 Sint-Gillis-Waas

Omschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN

Deze goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van het centrum op korte afstand van uitvalswegen, winkels, openbaar vervoer en tal van andere faciliteiten. De woning heeft een leuke stijl, grote tuin en heeft veel parkeermogelijkheden op de oprit.
Wanneer we de woning betreden hebben we direct toegang tot de aaneengesloten open leef-en eetruimte die uitzicht heeft over de tuin. De eetkamer sluit rechtstreeks aan op de keuken die van alle nodige comfort is voorzien. Via de keuken hebt u rechtstreeks toegang tot een aparte bergruimte, toilet en het mooi aangelegde terras.
Op de eerste verdieping vinden we de 2 slaapkamers terug en de badkamer. De badkamer is voorzien van een lavabo, douche en een toilet. Er is ook nog een grote zolder aanwezig die met een vaste trap kan bereikt worden. Deze grote ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waaronder het maken van extra 2 slaapkamers. Ook beschikken de kamers over een airco.
Genieten van de zon kan u doen in de mooie tuin. De woning heeft een EPC-waarde van 336 en de elektriciteit is goedgekeurd! Geef ons snel een seintje op het nummer 052 46 38 03 voor meer info of een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar