Helaas, dit pand is verkocht

9150 Rupelmonde

Omschrijving

Instapklare woning met twee badkamers in Rupelmonde

Bent u op zoek naar een instapklare woning met garage en tuin? Zoek niet verder! De Kalverstraat is een rustige straat in het charmante en pittoreske Rupelmonde vlakbij het openbaar vervoer, winkels, autosnelwegen en de Schelde. Het gunstige EPC, de grote tuin en de tweede badkamer zijn sterkte troeven van deze woning.

Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal met aparte vestaire die toegang verleent tot de eerste verdieping en de garage (22m2). Via deze garage kunnen we de aparte berging met opslagruimte betreden en de eerste badkamer met enkele lavabo, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping komen we in de lichtrijke leefruimte (36m2) die in contact staat met de keuken (6m2) die is geïnstalleerd en voorzien is van dubbele spoelbak, oven, koelkast, gasvuur en dampkap en heeft een prachtig zicht op de tuin. Verder vinden we op deze verdieping een ruim apart toilet.

Op de bovenste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, de twee badkamer die is voorzien van douche bad en enkele wastafel.

Als kers op de taart heeft de woning een bergzolder en een prachtige tuin voor de nodige rust. Hebt u interesse in deze woning? Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar