Helaas, dit pand is verkocht

9150 Rupelmonde

Omschrijving

Gerenoveerde rijwoning in het pittoreske Rupelmonde

Hebt u altijd al uw eigen knusse stek gewenst en willen inrichten naar uw zin? Of bent u op zoek naar een goede investering met een hoog rendement? Dan is deze eigendom beslist iets voor u.
Deze woning is werkelijk volledig nieuw: riolering, binnenmuren, isolatie, verwarming, beglazing en overal nieuwe toestellen en materialen. We vinden deze parel terug in het centrum van Rupelmonde vlakbij alle leuke café's, koffiebars en restaurants maar ook dicht tegen het groen met alle gezellige en rustgevende wandel en fietsroute's. Ook het openbaar vervoer is op wandelafstand en heeft een uitstekende verbinding naar Antwerpen en Temse.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de slaapkamer met badkamer die is geïnstalleerd en voorzien van enkele wastafel, bad en toilet. Aan de slaapkamer grenst een leuk terras met verlichting en een kleine berging. De mogelijkheid bestaat om een open toegang te maken van de slaapkamer naar de badkamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich de open leefruimte en is zijn alle aansluitingen voorzien om een volledige keuken te installeren. Er werd gewerkt met een open plafond waardoor je een open en ruim gevoel krijgt.

Als kers op de taart beschikt de woning over een CONFORME elektriciteit, een gunstig EPC en is er overal isolatie en centrale verwarming voorzien. Prijs bespreekbaar. Wacht niet langer en contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar