Helaas, dit pand is verkocht

9150 Rupelmonde

Omschrijving

Centraal gelegen RBWD bel-étage te Rupelmonde

Hier mag men een bel-étage woning bouwen met een maximum diepte van maar liefst 20 meter. Men heeft geen bouwverplichting.
De woning van uw dromen kan er als volgt uitzien: ruime inkomhal, 2 ruime berging & inpandige garage. Op de eerste verdieping is er een hal, berging, aparte WC, open keuken en grote woonkamer. Op dit verdiep kan ook een trap voorzien worden naar de tuin. Op de tweede verdieping is er een aparte WC, badkamer en 3 slaapkamers. Men heeft ook nog de keuze om de zolder in te richten met een vaste trap. Alles is naar eigen smaak te kiezen, van materialen tot afwerking. Het is tevens mogelijk om de woning ruwbouw winddicht te kopen. Neem vandaag contact op met ons kantoor voor meer informatie. Geen vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Voorkooprecht ruimtelijke ordening, Verkavelingsvergunning.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar