Helaas, dit pand is verkocht

2870 Puurs-Sint-Amands

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET 3 SLPKS, GARAGE EN ZUIDERS GERICHTE TUIN

Ben je op zoek naar een ruime open bebouwing met alle moderne gemakken en een prachtige tuin? Dan is deze woning in de Kerkstraat 87, Ruisbroek - Puurs, precies wat je zoekt. Met een royaal perceel van maar liefst 657 m2 biedt deze open bebouwing alle ruimte en comfort die je nodig hebt.

Bij het betreden van de woning kom je in de inkomhal, die toegang biedt tot de inpandige garage en een apart toilet. Daarnaast is er een praktische was- en bergingsruimte, waarin zich de in 2017 vernieuwde condensatieketel van Buderus bevindt. Dit zorgt voor een efficiënte en milieuvriendelijke verwarming van de woning.

Op het tussenverdiep bevindt zich de leefruimte, die is voorzien van een warmtepomp lucht-lucht. De keuken is recent gerenoveerd en uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een oven, combi-oven, koelkast, vaatwasser, vuur en dampkap. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot het terras en de zuiders gerichte tuin, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Op de tweede verdieping van de woning vind je drie comfortabele slaapkamers en een in 2018 gerenoveerde badkamer, voorzien van een lavabo, toilet en bad.

Enkele pluspunten van deze woning zijn:
- Een bruikbare vloeroppervlakte van 179 m2.
- Een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) met een score van 276 kWh (C).
- Ruimte voor maar liefst 7 staanplaatsen.
- Centrale verwarming op aardgas voor optimaal comfort.
- Elektriciteit conform aan de huidige normen.
- Het dak is vernieuwd in 2017 en voorzien van 22 cm isolatie, wat zorgt voor een goede energie-efficiëntie.

Kortom, als je op zoek bent naar een ruime open bebouwing met 3 slaapkamers, een garage, een grote zonnige tuin en moderne renovaties uit 2017-2018, wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 052 46 38 03 of via e-mail op info@uw-huis.be. Deze woning biedt alles wat je zoekt voor comfortabel en aangenaam wonen in Ruisbroek - Puurs.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar