Helaas, dit pand is verkocht

2890 Puurs-Sint-Amands

Omschrijving

GUNSTIG GELEGEN WONING MET 3 SLPK EN VEEL POTENTIEEL

Welkom in deze ruime startertswoning in de Emmanuel Rolliersstraat te Sint-Amands! Deze woning is zéér gunstig gelegen, dichtbij verschillende invalswegen.
De woning is gelegen op een perceel van 200 m² en beschikt over een vloeroppervlakte van 131 m². De woon- en eetkamer zijn open waardoor er zéér veel licht binnenvalt. De woning beschikt ook over handige bergruimtes. De keuken beschikt over alle nodige comfort, zoals inductievuur, oven, dampkap, … De badkamer beschikt dan op zijn beurt ook over alle comfort, zoals een jet-douche, WC en dubbele spoelbak. Momenteel zijn er 2 slaapkamers en 1 doorsteek slaapkamer maar er bestaat zeker de mogelijkheid om meerdere ruimten te creëren! De ruime zolder is te bereiken via een trektrap.
De laatste troef aan de woonst is de leuke tuin met gunstige oriëntatie! Kortom, dit is een woning die beschikt over enorm veel potentieel! Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet om een afspraak in te plannen. U kan ons altijd bereiken op het nummer: 052/46.38.03. Hopelijk tot snel en wie weet wordt u de nieuwe eigenaar van dit pand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar