Helaas, dit pand is verkocht

9100 Nieuwkerken-Waas

Omschrijving

Charmante open bebouwing met grote tuin en 3-4 slaapkamers.

Op zoek naar een charmante woning met 3 slaapkamers, bureau en grote tuin? Lees dan zeker verder!

Deze woning is gelegen in één van de rustigste wijken van Nieuwkerken-Waas, namelijk het Berkenhof. Een doodlopende straat, omringd door park en natuur. Heerlijk rustig wonen en toch overal dichtbij (Mobiscore 8,3/10) !

In deze woning zijn alle vertrekken op de gelijkvloerse verdieping gesitueerd. We komen binnen in de inkomhal. Aan de rechterkant bevindt zich een aparte bureauruimte, een ruime living en eetkamer met toegang tot de lichtrijke veranda die uitgeeft op de tuin. De gesloten keuken met gezellige ontbijthoek grenst aan de leefruimte. Naast de keuken, die toegang geeft tot de inkomhal, vind je aan de achterkant van het huis ook een ingemaakte kast met daarnaast een inloop naar een koele berging.

Aan de linkerkant van de inkomhal bevinden zich een apart toilet, ruime ingemaakte kast, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. Wat enorm opvalt is de kwaliteit van afwerking en de gebruikte materialen. Dit zorgt overigens voor ontzettend veel rustiek en charme!

In deze woonst is overigens aan plaats geen gebrek. Ze beschikt namelijk over een reusachtige, droge kelder én kruipkelder en een zéér ruime zolder waar men gemakkelijk nog enkele extra kamers kan creëren. De volledig afgewerkte en goed onderhouden tuin loopt rondom de gehele woning en is maar liefst 1300 m² groot! Daarnaast beschikt de woning over een dubbele inpandige garage met douche en lange oprit waar meerdere wagens kunnen parkeren. Aan parkeermogelijkheid geen gebrek!

Ben je ook zo benieuwd naar deze parel? Aarzel dan niet en maak uw afspraak via onze website!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar