Helaas, dit pand is verkocht

9100 Nieuwkerken-Waas

Omschrijving

PRACHTIGE WOONST MET MAGAZIJN (+-350 m2)

Beton, staal en licht zijn de basiselementen van deze strakke woning met magazijn in Nieuwkerken. Met zijn bewoonbare oppervlakte van maar liefst 330m2 zal je hier zeker geen gebrek aan ruimte hebben. De woning bestaat uit 3 verdiepen waaronder op het gelijkvloers een bureauruimte (nu een kapperszaak) & ruim magazijn van ongeveer 350 m2.
Op het 1e verdiep bevindt zich een aparte bureau & praktijkruimte, ook vindt u hier het 2e deel van het magazijn. Op het tweede verdiep zijn er 3 of 4 slaapkamers (of bureau).
Deze woning is zeer recent gebouwd en beschikt over extra troeven zoals zonnepanelen, warmtepompen, vloerverwarming & een ruimte tuin achteraan. Ook is er een aparte garage voor 2 wagens.
Ook ideaal geschikt als gezinswoning voor mensen die veel van thuis uit werken of beroep willen uitoefenen. Hiervoor zijn er 2 aparte ingangen voorzien. Bel snel voor meer info of een bezoek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar