Helaas, dit pand is verkocht

9220 Moerzeke

Omschrijving

OP TE FRISSEN KARAKTERISTIEKE WONING MET 3 SLPKS EN GROTE TUIN

Deze woning is gelegen in het centrum van Moerzeke dicht bij alle nutsvoorzieningen en op enkele minuten van de N41. Het is een prachtige dorpswoning die zijn stijl heeft behouden. Langs het huis is een poortje met toegang naar de grote achtertuin. Wanneer u binnen bent komt u terecht in een woning met een grote leefruimte die aansluit op een lichtrijke eetruimte met uitzicht op de achtertuin. Wanneer u verder gaat komt u terecht in de keuken die u toegang biedt tot de ruime veranda. Verder is er nog een binnen berging, toilet, 1ste slaapkamer en badkamer. Op het 1ste verdiep bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een zolder, deze geeft mogelijkheid tot een 4de slaapkamer. Verwarming met aardgas, EPC 728 (EPC opgemeten voor werken dakisolatie, en veranda). Wenst u meer informatie te verkrijgen over deze woning of een bezoek, dan kan u steeds terecht op het nummer: 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar