Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in Lokeren

Deze volledig gerenoveerde gesloten bebouwing is gelegen in Lokeren, vlak bij het Molsbroek en het centrum. De woning biedt modern comfort met een energiezuinige EPC B-score.

Bij binnenkomst kom je in een inkomhal die leidt naar de gezellige woonkamer, die doorloopt in de eetruimte. De nieuw geïnstalleerde keuken is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een vaatwasser en een ingebouwde koelkast, en biedt alle comfort voor dagelijks gebruik.

Op de begane grond vind je ook een nieuwe badkamer met een inloopdouche, een berging en een apart toilet.

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers, ideaal voor een groter gezin of als extra werk- of hobbyruimte.

De woning wordt verwarmd met een pelletkachel en is voorzien van 17 zonnepanelen, gecombineerd met een grote batterij, voor een duurzame energievoorziening. Het water wordt verwarmd door een warmtepomp.

Dankzij de EPC B-score is de woning vrijgesteld van renovatieplicht.

Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact op te nemen via het nummer 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar