Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

RECENTE WONING MET 3 SLPKS, STAANPLAATS EN TUIN

Deze recente woning gebouwd in 2016 is gelegen in een prachtige wijk nabij uitvalswegen en andere faciliteiten. De indeling is als volgt; U komt binnen in de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet. Verder bevindt zich de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van allerlei toestellen zoals; inductie kookvuur, dampkap, oven, microgolf, enkele spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is er nog een ruime berging, ideaal gelegen net naast de keuken. Niet te vergeten hebt u bovendien uitkijk op de oost- gerichte tuin voorzien van een luifel die het terras overdekt en tenslotte de speeltuin achteraan. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 voorzien van een airco. Extra troef; elektrische rolluiken. Verder is er nog een bergruimte/ wasruimte en een badkamer voorzien van een dubbele lavabo, bad en toilet. Vervolgens hebben we nog de ruime zolder toegankelijk via een zoldertrap. Staanplaats vooraan aan de woning! EPC: 131, Elektrische keuring: CONFORM!! Wenst u graag meer info of een bezoek? Contacteer ons dan snel op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar