Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

INSTAPKLARE HOB MET 4 SLPK EN ZONNEPANELEN

Bent u op zoek naar een ruime, uitstekend onderhouden halfopen bebouwing in hartje Lokeren? Zoek dan niet verder!

Deze woning is uitstekend gelegen op vlak van voorzieningen. De woning zelf is een parel. Met zijn 4 slaapkamers en een bewoonbare vloeroppervlakte van 190 m2 zal men aan ruimte absoluut geen gebrek hebben.

De woning is zéér goed uitgerust. Zo beschikt men over rolluiken, overal dubbele beglazing en een extra gaskachel. Op vlak van energie kan men ook niet klagen. Zo beschikt men over 18 zonnepanelen. Voor deze panelen krijgt men nog negen jaar certificaten aan 350 euro per certificaat en is de elektriciteit volledig conform.
Deze woning is volledig asbestvrij!

De keuken beschikt over alle modern comfort, zoals elektrisch vuur en vaatwasser en de badkamer is recent knap gerenoveerd. De wagen wegzetten doet men in de privatieve garage. Deze muur van de garage wordt momenteel verhuurd voor publiciteitspanelen. Van een super, extra opbrengst gesproken!

Kortom, deze woning beschikt over alle mogelijke troeven en zal dus bijgevolg één zijn voor de snelle beslissers! Wordt u de nieuwe eigenaar van deze prachtige woonst? Aarzel dan niet om een bezoek in te plannen via het nummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar