Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

OPEN BEBOUWING IN GROENE, RUSTIGE OMGEVING TE KOOP!

Bent u op zoek naar een open bebouwing, gelegen in een zéér rustige wijk? Zoek dan niet verder! Welkom in de Lenenstraat te Lokeren!

Deze karakteristieke, open bebouwing is een echte topper! De woning krijgt veel licht binnen vanwege de grote raampartijen! Verder beschikt de woning over maar liefst 4 slaapkamers. 3 op de eerste verdieping en 1 op de gelijkvloerse verdieping. Er is ook nog een extra ruimte aanwezig, op een mezzanine. Deze polyvalente ruimte kan dienen als extra slaapkamer/ bureau ruimte of speelkamer.

Aan ruimte geen gebrek dus! De woning ligt namelijk op een perceel van 487 m2 en heeft een bewoonbare vloeroppervlakte van maar liefst 163 m2! Ook de wagen kan men steeds gemakkelijk kwijt. De woonst beschikt namelijk over een grote oprit, alsook een garage.

Verwarmen doet men met de centrale verwarming op aardgas, ook is er nog een houtstoof in de leefruimte die zorgt voor de gezellige warmte. Tenslotte is er ook nog een regenwaterput van 3.500 liter aanwezig. De woning is asbestveilig!

Bent u dus opzoek naar een woning gelegen vlakbij de verschillende invalswegen maar wel nog zicht op groen? Deze woning biedt het allemaal aan! Kortom, dit pand is voor de snelle beslissers.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet wordt U de nieuwe eigenaar van dit pand!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar