Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Authentieke villa met 4 slpks, tuin & garage


Op voldoende afstand van de rijbaan en te bereiken via een brede en charmante oprit vinden we dit verrassend landhuis terug omringd door gazons, perkjes en talrijke bomen. Deze prachtige open bebouwing heeft een centrale ligging nabij de E17 en op korte afstand van het centrum, winkels, scholen en het openbaar vervoer. De woning werd robuust gebouwd in 1965 door de vader zelf met vakmanschap voorzien van eiken timmer- en schrijnwerk en werd bovendien altijd perfect onderhouden!
De riante inkomhal beschikt over een gastentoilet, een aparte vestiaire en een polyvalente ruimte die kan dienen als praktijkruimte, bureau,… Via een prachtige dubbele deur biedt de inkomhal rechtstreeks toegang tot de ruime lichtrijke living voorzien van een houthaard en een eigen bar. De ingerichte keuken met aansluitend de open veranda is te bereiken via zowel de inkomhal als de living en biedt een prachtig zicht op de achterliggende tuin. Via de keuken kan men naar de ruime en tevens droge kelder en de berging met Viessmann-CV-ketel en douche.
Op de eerste verdieping hebben we de ruime en zeer charmante traphal met 4 slaapkamers en een badkamer met lavabo, toilet en ligbad. Tenslotte is er de uitgestrekte zolder met tal van mogelijkheden! Last but not least: de prachtige en tevens onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin voorzien van 2 gevloerde terrassen en een open veranda waar je helemaal tot rust kan komen. Daarnaast beschikt de tuin over een garage met zolderruimte en een werkplaats in chaletstijl.
Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via 05246 38 03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar