Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

RECENTE WONING MET 3 SLPKS, STAANPLAATS EN TUIN

Deze recente woning gebouwd in 2016 is gelegen in een prachtige wijk nabij uitvalswegen en andere faciliteiten. De indeling is als volgt; U komt binnen in de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet. Verder bevindt zich de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van allerlei toestellen zoals; Keramisch kookvuur, dampkap, oven en enkele spoelbak. Ook is er een aansluiting voorzien voor het plaatsen van een vaatwasser. Daarnaast is er nog een ruime berging, ideaal gelegen net naast de keuken. Niet te vergeten hebt u bovendien uitkijk op de zuid- gerichte tuin en de speeltuin achteraan. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een bergruimte en een badkamer voorzien van een dubbele lavabo, bad en toilet. Vervolgens hebben we nog de ruime zolder toegankelijk via een zoldertrap. Staanplaats vooraan aan de woning! EPC: 124, Elektrische keuring: CONFORM!! Wenst u graag meer info of een bezoek? Contacteer ons dan snel op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar