Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

TE RENOVEREN WONING MET 3 SLPK EN BOUWGROND

Ontdek deze te renoveren halfopen bebouwing, perfect voor wie een uniek project zoekt. Met 193 m² bewoonbare oppervlakte biedt deze woning ruimte in overvloed. De grote woonst omvat 3 ruime slaapkamers en een garage. De woning staat op een perceel van bijna 450 m², zuidelijk georiënteerd voor optimale zonneschijn. Daarnaast ligt er een stuk grond, welke perfect opgesplitst kan worden als bouwgrond. Op deze woning rust er de plicht tot renoveren.

Dit huis combineert potentieel en locatie, ideaal voor investeerders, ontwikkelaars of handige gezinnen die een grote tuin wensen. Mis deze kans niet om een droomwoning / project te creëren op een toplocatie. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een bezichtiging! Bel ons voor een afspraak op het nummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar