Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Charmante en instapklare woning op een toplocatie te Kruibeke

Op zoek naar een instapklare woning in het mooie Kruibeke?
Dan kan dit wel eens de woning zijn die u zoekt!

De woning is gelegen in de Nieuwe Kerkstraat, een straat met verschillende publieke parkeermogelijkheden. Dat is al positief, maar noteer ook zeker de centrale ligging. U zit vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen en ook het prachtige natuurgebied van Kruibeke, de Polders, is vlakbij de deur.

Niet alleen de locatie, maar ook de woning is zeer interessant!
Het is een woning met zeer veel positieve aspecten en potentieel. Zo is de woning in 2005 reeds gerenoveerd en beschikt deze over conforme elektriciteit!

Benieuwd naar de indeling?
U komt de woning binnen in een aparte inkomhal, die toegang verleent naar de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een dubbele spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap en oven. Naast de keuken bevindt zich ook nog extra open ruimte, die bijvoorbeeld kan dienen als opbergruimte. Verder kan u op het gelijkvloers ook nog een gastentoilet met aansluitingen voor wasmachine en droogkast vinden.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met dubbele wastafel, douche, bad en toilet.
Op de zolderverdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en deze zijn ook voorzien van verwarming.

Als kers op de taart beschikt de woning ook nog over een terras en grote tuin met extra tuinberging.
U kan de tuin ook langs de achterliggende straat, de Kerkhoekstraat, bereiken en nog beter is dat er achteraan een mogelijkheid is tot een private staanplaats voor de auto!

Ziet u potentieel in deze instapklare woning met grote tuin en vier slaapkamers?
Kom dan zeker langs en plan uw bezoek in via 052 46 38 03. Tot binnenkort!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar