Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Prachtige woning op een uitstekende locatie in Kruibeke

De Kamiel De Cockstraat, een doodlopende kindvriendelijke straat. Voor de woning een openbare leuke bloementuin, achteraan de woning een rustgevende privé tuin. Een droom! Het gunstige EPC, de conforme elektriciteitskeuring en de vele ruimten zijn enkele sterke troeven van de woning.

We betreden de woonst via de aparte inkomhal met aparte toilet die toegang verleent tot de leefruimte en de eerste verdieping. De lichtrijke leefruimte (45m2) staat in rechtstreeks contact met de keuken (14m2) die volledig is geïnstalleerd met alle toestellen. Achter de keuken bevindt zich een berging en de garage.

Op de eerste vinden we drie heel ruime slaapkamers en de eerste badkamer die is geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Ook vinden we een apart toilet. Op de zolder verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met aparte badkamer die is voorzien van inloopdouche, toilet en lavabo.

Als kers op de taart heeft de woning een prachtige zuid gerichte tuin!

Is deze woonst iets voor u?
Schrijf u in op onze bezoekmoment 14/05
052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar