Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Gerenoveerde charmante woning in het pittoreske Rupelmonde

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!!

Bent u op zoek naar gerenoveerde woning in het rustig gelegen Rupelmonde ? Zoek niet verder! Deze halfopen bebouwing is gelegen op een boogscheut van centrum van Rupelmonde en Kruibeke alsook van de invalswegen.

Wanneer we de woning betreden, komen we in de inkomhal, met apart toilet en vestiare, die toegang verleent tot de ruime lichtrijke living (32m2) die zicht geeft op de zonovergoten tuin. De leefruimte staat in contact met de half open keuken die voorzien is van een oven, koelkast met diepvriesvak, dubbele spoelbak en een keramische kookplaat en dampkap. Naast de keuken bevindt zich de tuin met gemetst tuinhuis en terras.

Als we de trap naar boven volgen vinden we drie slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een douche, dubbele wastafel en een 2de toilet. Er is ook een immense zolderruimte (35m2) die volledig geïsoleerd is.

Als kers op de taart beschikt de woning over een kleine droge kelderruimte, een mooie aangelegde parkeerplaats en een zuid gerichte tuin.. Contacteer ons snel via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar