Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Instapklare charmante rijwoning met tuin in Bazel

Bent u op zoek naar een ideale starterswoning? Zoek niet verder!!

Deze gezellige woning is gelegen in de Kruibekestraat. Een centrale ligging vlakbij het openbaar vervoer, winkels, scholen, ontspanning, etc.
Wanneer we de woonst betreden komen we in de inkomhal die toegang verleent naar de leefruimte. Deze leefruimte is een knusse en gezellige zitplaats waar u in alle rust kan ontspannen. Verder vinden we ruime keuken die volledig is geïnstalleerd en voorzien van nieuwe toestellen. Achter de keuken bevindt zich het apart toilet en de berging.

Op de bovenverdieping vinden we drie ruime slaapkamers en de badkamer die is voorzien van douche en enkele wastafel. Via een zolderluik kan men naar de zolder

Als mooie extra beschikt de woning over een droge kelder en heeft de woning een prachtige tuin met mooi terras. Hebt u interesse in deze parel?

Contacteer ons dan via 052 46 38 03!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar