Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Rijwoning op goede locatie in Rupelmonde

Bent u op zoek naar een ideale opbrengsteigendom op een goede locatie? Zoek niet verder.
De Kalverstraat is gelegen op een rustige locatie vlakbij het centrum van Rupelmonde en met goede connectie naar Bazel - Kruibeke en Antwerpen, vlakbij de polders en vele wandel/fietsroutes. Openbaar vervoer is alsook op wandelafstand.

Wanneer we de woning betreden komen we in de aparte inkomhal met rechtstreekse toegang de leefruimte. Deze leefruimte (21,5m2) met eetplaats en gezellige gaskachel staat in contact met de keuken (9m2) die is voorzien van enkele wastafel, oven en dampkap. Via de keuken kan je het aangelegde terras betreden. Verder vinden we de badkamer met enkele wastafel, toilet en douche en de droge goed onderhouden kelder.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. Via een vaste trap in de nachthal kan men naar ruime zolder die voldoende bergruimte heeft!

Hebt u interesse? Contacteer ons via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar