Helaas, dit pand is verkocht

9130 Kieldrecht

Omschrijving

Prachtige en goed onderhouden open bebouwing met 4 slaapkamers en tuin

Op zoek naar de ideale gezinswoning? U kan de zoektocht stoppen, want deze charmante en goed onderhouden open bebouwing staat op u te wachten!

Deze topper is gelegen in de Molenstraat te Kieldrecht op een perceel van bijna 1000 m2. U bent op een mum van tijd bij alle winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt en toch is dit heerlijk rustig wonen.

Wanneer we de woning betreden, komen we in een ruime inkomhal waar we onder andere een apart toilet en vestiaire terugvinden. Deze geeft uit op de ruime en lichtrijke leefruimte van ongeveer 42 m2 met zicht op de prachtig aangelegde tuin. Verder vinden we de keuken apart terug, die recent reeds vernieuwd geweest is, en overigens is uitgerust met alle ingebouwde toestellen (vaatwas, oven, stoomoven, inductievuur,…). Naast de berging vinden we nog een praktische bergruimte terug waar het mogelijk is om wasmachine en droogkast aan te sluiten.

Via de volhouten trap in de inkomhal komen we toe op de eerste verdieping. Hier vinden we 4 ruime slaapkamers terug, allen voorzien van veel lichtinval. Verder vinden we hier ook de badkamer terug die uitgerust is met een dubbele wastafel, bad, douche en toilet.

Absolute troeven:

- U kan deze woning mogelijks aankopen aan 3% REGISTRATIERECHTEN!
- Volledig nieuw (geïsoleerd) dak sinds 2018 !!
- De woning is volledig onderkelderd
- Veel parkeergelegenheid dankzij de garage (2 staanplaatsen) en de lange oprit (2 tot 3 staanplaatsen)
- Garage is voorzien van een elektrische, sectionale poort
- Afgewerkt met zeer kwalitatieve en duurzame materialen
- Zeer goed onderhouden
- Prachtig aangelegde tuin
- Prachtige mix van authentieke elementen en moderne accenten

Bent u ook al overtuigd? Twijfel dan niet en maak snel uw afspraak via het bezoekmoment op onze website www.uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar