Helaas, dit pand is verkocht

9130 Kieldrecht

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN WONING MET TUIN

Deze rustig gelegen woning met tuin bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Kieldrecht. Als je de woning binnenkomt kom je in een multifunctionele kamer terecht. Verder heb je op het gelijkvloers de leefruimte, de open keuken die uitkijkt op het terras en de tuin. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers. En dan heb verder nog de badkamer met douche, lavabo en WC. EPC 650. De woning is overal voorzien van dubbele beglazing. Het dak werd vrij recent vernieuwd. Ook wordt de woning verwarmd op stookolie. De woning is voorzien van een achteruitweg die achter de woning loopt dit kan handig zijn voor je fiets en boodschappen. Deze woning kan u mits renovatie helemaal naar uw hand zitten. Bent u geïnteresseerd in deze woning twijfel dan niet om ons te contacteren.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar