Helaas, dit pand is verkocht

9190 Kemzeke

Omschrijving

IN OPTIE ! Kemzeke - Statig landhuis met prachtige tuin.

Deze karaktervolle woning is centraal gelegen in Kemzeke en biedt een vlotte verbinding met de gewestwegen, E34 en E17. Met zijn zes slaapkamers biedt deze woning een zee van ruimte en tal van mogelijkheden. De hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. De woning is uitgerust met authentieke binnendeuren, op sommige plaatsen is ook de originele (parket)vloer nog in perfecte staat. Gelijkvloers: Inpandige garage. Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Nachthal met badkamer en twee slaapkamers. Ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de hoge ramen rondom, aansluitend is er de grote keuken met ruimte voor ontbijthoek. Droge kelder (goede wijnkelder) met veel opbergruimte. Eerste verdieping: nachthal met ingemaakte bergruimte en 4 slaapkamers. De zolder is niet afgewerkt. Rondom de woning ligt een grote, aangelegde tuin. Centrale verwarming op aardgas met recente, condenserende hoogrendementsketel. Houten buitenschrijnwerk. EPC:665 kWh. Beschikbaarheid: Verhuurd. Eveneens geschikt voor kantoor of vrij beroep. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar