Helaas, dit pand is verkocht

9120 Kallo

Omschrijving

RUIME GEZINSWONING IN GROENE OMGEVING

Deze verrassend ruime gezinswoning bevindt zich in de Gasthuisstraat in Kallo en is volledig omringd door natuur! Recht tegenover de woning is er een gezellig parkje en voor wie graag een langere wandeling maakt, kan dit perfect in het vlakbij gelegen Rietveld van Kallo!
Wanneer we binnenkomen in de woning, bevinden we ons in de inkomhal. Deze geeft toegang tot de enorm lichtrijke leefruimte met open keuken. Achteraan de woning vinden we nog een bergruimte met wasplaats en badkamer. Daarnaast geeft de keuken toegang tot de ruime tuin met veranda! Ook hier is nog een bijbouw met heel wat opbergruimte voor tuinmeubels of fietsen. De tuin is ook te bereiken via een zijweg langs de linkerkant van de woning.
Op de bovenverdieping komen we via de nachthal in drie volwaardige slaapkamers. Ook de zolderverdieping is afgewerkt als slaapkamer met nog een extra bergruimte.
Alle winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand van deze woning. Met de oprit E34 op enkele minuten rijden, is ook de verbinding met Antwerpen en Gent zeer vlot!
Benieuwd naar wat deze ruime gezinswoning te bieden heeft? Twijfel niet en maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar