Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Instapklare Bungalow met Gezellige Tuin

Welkom in deze sfeervolle en volledig gerenoveerde bungalow, perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en instapklare woning. Deze bungalow straalt warmte en gezelligheid uit vanaf het moment dat je binnenstapt.

De woonkamer is uitnodigend en geeft een aangename gezelligheid met zich mee. Aansluitend vind je een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden en genieten van gezellige diners.

De bungalow beschikt over twee mooie slaapkamers en een ruime badkamer met zowel een douche als een bad, wat zorgt voor extra comfort en luxe.

Buiten is er een ruime oprit die plaats biedt aan drie wagens, en een grote garage die ideaal is voor opslag of als werkruimte. Het overdekte terras nodigt uit om buiten te zitten, ongeacht het weer. De goed onderhouden tuin met een tuinhuis biedt een prachtig uitzicht en is perfect voor ontspanning.

De woning is voorzien van centrale verwarming op gas en heeft overal nieuwe ramen met rolluiken. Het dak is recentelijk geïsoleerd, wat bijdraagt aan een energiezuinig en comfortabel huis.

Gelegen op wandelafstand van het dorp, geniet je van een rustige woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Deze bungalow combineert comfort, stijl en praktische ligging, waardoor het een ideale keuze is voor jouw nieuwe thuis.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Mis deze kans niet om de eigenaar te worden van deze prachtige, instapklare bungalow!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar