Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

GERENOVEERDE HOB MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen in een rustige wijk in Hamme en dit op korte afstand van scholen, uitvalswegen en andere faciliteiten! De indeling is als volgt; U komt binnen in de inkomhal, deze is voorzien van een toilet. Verder komt u binnen in de volledig uitgeruste keuken, eetruimte en leefruimte. Alles is hier opengetrokken met een zeer mooi zicht op de tuin. Zo geniet u van een lichtrijke en open ruimte. Verder is er nog de garage die vooral nuttig is in zijn diepte, zo is er plaats voor uw droogkast en wasmachine alsook de nieuw geplaatste badkamer voorzien van een inloopdouche, bad en dubbele lavabo. Daarnaast is er nog een doorgang naast de woning naar de achtertuin. De achtertuin is een extra troef van deze woning, deze is voorzien van een terras en een mooi grasveld en een ruim tuinhuis. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een apart toilet. EPC: 226, Centrale verwarming op aardgas. Bent u al even opzoek naar een instapklare woning die u een echt thuis gevoel kan geven? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek op het nummer 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar