Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 3 slkps en stadstuin in het hartje van Hamme

Bent u op zoek naar een instapklare woning in het hartje van Hamme? Lees dan zeker verder want dan is deze woning zeker iets voor u!
Deze charmante en tevens instapklare woning is gelegen in het hartje van Hamme nabij het Tweebruggenplein en op wandelafstand van de nieuwe markt, allerlei winkels, ontspanningsfaciliteiten en het openbaar vervoer. De indeling gaat als volgt: u betreedt de woning via de inkomhal die u naar de lichtrijke leef-en eetruimte begeleidt. Aansluitend is er de uitgeruste keuken met warme lucht oven, inductievuur en dampkap. De badkamer met inloopdouche, enkele wastafel en toilet is gelegen op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers terug. Ook heeft u toegang tot de zolder met een vaste trap. Deze laatste is volledig ingericht als derde slaapkamer. Tenslotte is er de gezellige stadstuin waar je in alle stilte tot rust kan komen. Niet onbelangrijk: de woning beschikt over een padje aan de achterkant van de stadstuin, ideaal voor vuilbakken, fietsen,…!!

Al laatste beschikt deze woning over een EPC C en is asbestveilig!!

Is dit uw droomwoning? Neem dan zeker contact op via info@uw-huis.be of via het nummer 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar