Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

HOB MET 4 SLPKS, TUIN EN MOGELIJKHEDEN VOOR HET BOUWEN/ RENOVEREN VAN EEN 2DE WONING

Deze woning is gelegen in de Evangeliestraat te Hamme. De woning situeert zich aan de rand van het centrum wat ervoor zorgt dat u net niet in de drukte van het centrum ligt maar wel op korte afstand van verschillende faciliteiten en uitvalswegen. Deze woning biedt een tal van mogelijkheden. Als u de woning binnenkomt, bevindt u zich in de inkomhal die toegang geeft tot de lichtrijke eet- en leefruimte. Via een deur in de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en de achterliggende badkamer, voorzien van een douche en lavabo. De keuken is uitgerust met een oven, microgolf, inductievuur, dubbele spoelbak en ijskast. Op de gelijkvloers bevindt zich ook een berging die voorzien is van kasten en aansluitingen voor uw wasmachine. Via de trap in de inkomhal komt u in de nachthal op de eerste verdieping die toegang biedt naar de 4 slaapkamers. Er zijn 2 ruime slaapkamers en 2 kamers die kunnen gebruikt worden als slaapkamer of dressing/bureau. De woning beschikt ook over een ruime zolder. Alle ruimtes in de woning worden verwarmd met centrale verwarming op aardgas. Vervolgens beschikt de woning over een grote tuin en een groot stuk aanliggende grond met de mogelijkheid tot bijbouwen of om te gebruiken als parkeerruimte. De woning beschikt ook nog over rolluiken en heeft een EPC-waarde van 473 kWh/m2. Voor meer info of een bezoek ben vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar