Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 2 SLPKS EN TUIN

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in het hartje van Hamme nabij het centrum en op korte afstand van allerlei winkels, ontspanningsfaciliteiten en het openbaar vervoer. De indeling gaat als volgt: u betreedt de woning via de inkomhal die u toegang verleent tot de berg/ technische ruimte vooraan. Ook de zeer ruime badkamer ligt vooraan in de woning. Deze is op zijn beurt uitgerust met een toilet, bad en enkele lavabo. Verder komt u terecht in een zeer grote lichtrijke leef- en eetruimte met aanwezigheid van een open keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen. Vervolgens is er nog een berging onder de trap die het praktisch zeer gemakkelijk maakt. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug, twee ruime kamers waarvan één toegang biedt tot de zolderruimte. Centrale verwarming op aardgas. Elektriciteit CONFORM. Tenslotte is er de gezellige en tevens zuiders gerichte tuin waar je in alle stilte tot rust kan komen. Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan snel contact op via het nummer 05246 38 03 of via info@uw-huis.be!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar