Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Gerenoveerde HOB met 3 slpks, tuin

Deze gezellige woning is gelegen in het landelijke Kastel op wandelafstand van groene wandelzones, dijken en een school. De woning is recentelijk volledig gerenoveerd en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Wanneer u voor de woning staat valt het u meteen op dat er aan parkeermogelijkheden geen gebrek is. Zo is er naast de woning een grote parking waar u steeds gratis mag parkeren.
Wanneer u de woning betreedt via de inkomhal komt u in de gezellige en tevens zeer lichtrijke leef- en eetruimte met aansluitend de open keuken ingericht met alle toestellen en comfort. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een berging en een zeer ruime badkamer voorzien van een bad met douche, wastafel en een toilet met aparte ingang. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een kleinere ruimte die perfect kan dienen als bureau, dressing of babykamer. Verder voorziet de eerste verdieping ook een apart toilet.
Als kers op de taart beschikt de woning over een gezellig zonneterras met achterliggende tuin. De tuin is voorzien van een achterpoortje, ideaal voor fietsen en vuilbakken! Extra troeven: elektriciteit conform (gerenoveerd in 2016), energiezuinige woning met een EPC-waarde van 186 kWh! Kortom, deze woning heeft alles wat je nodig hebt om een gezellige thuis te creëren! Hebt u nog vragen over deze woning? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 05246 38 03 of via info@uw-huis.be!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar