Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Charmante gezinswoning op centrale locatie!

Deze charmante en tevens instapklare woning is gelegen in het hartje van Hamme nabij het Tweebruggenplein en op korte afstand van de nieuwe markt, allerlei winkels, ontspanningsfaciliteiten en het openbaar vervoer. De indeling gaat als volgt: u betreedt de woning via de inkomhal die u toegang verleent tot de berg/ technische ruimte vooraan. Ook de hypermoderne badkamer ligt vooraan in de woning. Deze is op zijn beurt uitgerust met een toilet, inloopdouche en dubbele lavabo. Verder komt u terecht in een zeer grote lichtrijke leef- en eetruimte met aanwezigheid van een open keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen. De veranda zorgt voor een extra leef/ speel ruimte. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug, één master bedroom en een 2de slaapkamer die verder dient afgewerkt te worden. Centrale verwarming op aardgas, op dit moment wordt er ook nog gebruik gemaakt van een extra Pellet kachel voor de sfeervolle en gezellige warmte. Tenslotte is er de gezellige en tevens zuiders gerichte tuin waar je in alle stilte tot rust kan komen. Ook de unieke en ingerichte bar zorgt voor veel niet te vergeten momenten met vrienden en familie. Niet onbelangrijk: de woning beschikt over een zijpadje en een uitweg achteraan  ideaal voor vuilbakken, fietsen,… !! Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan snel contact op via het nummer +3252463803 Toon nummer of via info@uw-huis.be!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar