Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Goed onderhouden HOB met 3 slaapkamers en garage op gunstige locatie!

Deze goed onderhouden gezinswoning situeert zich in een gezellige woonwijk te Hamme. Het pand is gelegen in een zeer rustige straat en in de onmiddellijke omgeving van scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens beschikt de woning over een vlotte verbinding naar het centrum van Hamme, alsook diverse invalswegen en de E17.
Vanuit de inkomhal met apart toilet heeft u toegang tot de gezellige leefruimte met eetplaats welke voorzien is van een houthaard voor extra sfeer. De geïnstalleerde keuken met aansluitend de ruime berging bieden toegang de gezellige binnentuin waar het heerlijk vertoeven is. Via de trap bereikt u de eerste verdieping, waar u de badkamer met bad, lavabo en toilet treft. Verder bevinden zich daar drie grote en een kleinere slaapkamer. Daarnaast is er een ruime zolder die tal van mogelijkheden biedt! Bovendien beschikt de woning over een zeer ruime garage met elektrische poort en een oprit. Wenst u meer info en/of een bezoek? Wees er dan snel bij en neem contact op via info@uw-huis.be of telefonisch op het nummer 05246 38 03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar