Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Charmante woning met 3 slpks en tuin in het hartje van Hamme

Bent u ook op zoek naar de ideale gezinswoning? Lees dan zeker even verder. Deze goed onderhouden woning is centraal gelegen nabij het centrum van Hamme en bevindt zich op wandelafstand van allerlei winkels, het openbaar vervoer en scholen. Bovendien ligt deze woning dichtbij uitvalswegen zoals N41 en E17.
Men komt de woning binnen in de traphal waar de hoge plafonds zorgen voor een gezellig ruimtegevoel. Eenmaal in de leefruimte met open keuken zorgen de grote raampartijen in combinatie met de dakkoepel voor heel wat lichtinval. De keuken geeft een leuk uitzicht op de achterliggende tuin en is tevens voorzien van alle toestellen en comfort zoals een vaatwas, dubbele spoelbak, kookvuur, dampkap, … De badkamer werd ingericht met een douche, toilet en badkamermeubel. Eenmaal op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers terug en een vaste trap naar zolder. Deze charmante ruimte kan perfect ingericht worden als derde slaapkamer. Tenslotte beschikt deze woning over een gezellige tuin met overdekt terras. Extra troef: met de 4 zonnepanelen in combinatie met de gunstige EPC is deze woning energiezuinig. Elektriciteit conform! Werd uw interesse geprikkeld door deze knusse woning? Reserveer tijdig uw bezoek via onze website of telefonisch op het nummer 052473803.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar