Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Pas gerenoveerde open bebouwing met 4 slpks, garage en tuin!

Bent u op zoek naar een recent gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, garage en een zonovergoten tuin? Dan is deze hedendaagse woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 187m² de ideale opportuniteit voor u. Deze woning werd in 2020 - 2021 volledig gestript en gerenoveerd met oog voor kwaliteit en detail. Deze woning is gelegen nabij het centrum van Hamme en op fietsafstand van winkels, scholen en ontspanningsfaciliteiten. Tenslotte heeft het een vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de E17. De indeling is als volgt: op het gelijkvloers hebben we een ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte met zicht op de achterliggende tuin. Vanuit de leefruimte kan men naar de keuken (nog te installeren) met aansluitend de inpandige garage voorzien van een gastentoilet, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en de badkamer ingericht met een inloopdouche, toilet en lavabo. Verder beschikt deze woning over een stapelzolder voor extra stockage en een onderhoudsvriendelijke tuin met een prachtig zicht op de achterliggende velden. EPC: 349 kWh/m²/j) - centrale verwarming op aardgas (nieuw!) – elektriciteit conform (nieuw!). Wenst u meer info en/of een bezoek? Reserveer dan nu uw bezoek via onze website of telefonisch op het nummer 05246 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar