Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Instapklare HOB met 2 slpks, tuin en garage

Bent u op zoek naar een woning met oprit, garage en tuin én die bovendien centraal gelegen is? Lees dan zeker even verder! Deze woonst bevindt zich aan de rand van het centrum van Hamme, met een vlotte verbinding naar N41/E17. U komt de woning binnen in de leef- en eetruimte waar er sprake is van veel lichtinval en de nodige gezelligheid. Daarnaast bevindt zich de half-open keuken voorzien van alle comfort en een leuk zicht op de achterliggende tuin! Verder beschikt het gelijkvloers over een badkamer met douche, toilet en lavabo en een zeer ruime berging waar zich de trap naar de eerste verdieping bevindt. Op de eerste verdieping vinden we de traphal met ingemaakte kasten en 2 ruime slaapkamers terug. Tenslotte is er nog de volledig geïsoleerde zolder voor extra stockage of eventueel een derde slaapkamer. Extra troeven: de zongerichte tuin, oprit, garage, elektriciteit conform tot 2042, EPC …. kWh! Mis deze unieke kans niet en contacteer ons voor meer info en/of een bezoek via info@uw-huis.be of 05246 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar