Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Op te frissen HOB met 2 slpks, garage en zonovergoten tuin!

Bent u op zoek naar een woning met een centrale ligging, een zuid-gerichte en tevens ruime tuin, oprit en garage? Lees dan zeker even verder! Deze woning biedt namelijk tal van mogelijkheden en ligt centraal nabij het centrum van Hamme en op wandelafstand van allerlei winkels, ontspanningsfaciliteiten en het openbaar vervoer! De indeling gaat als volgt; u betreedt de woning via de inkomhal die u naar de leef- en eetruimte begeleidt voorzien van een gaskachel. Aansluitend vinden we de keuken met zicht op de achterliggende tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een badkamer terug met ligbad, toilet en lavabo en een kelder. Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers terug en de toegang tot de volledig geïsoleerde zolder. De grootste troef van deze woning is de zeer gezellige en tevens zonovergoten tuin waar je in alle stilte kan genieten. Kan deze woning jouw nieuwe thuis worden? Reserveer dan snel uw bezoek via info@uw-huis.be of telefonisch op het nummer 05246 38 03 en hopelijk tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar