Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Prachtige HOB up unieke locatie!

Deze halfopen bebouwing situeert zich aan de rand van Hamme in een rustige woonwijk omringd door weides. Bovendien ligt ze op fietsafstand van het centrum, scholen en het openbaar vervoer! Wanneer u voor de woning staat valt het u meteen op dat er aan parkeermogelijkheden geen gebrek is. Zo is er maar liefst een zeer ruime oprit en een garage aanwezig. Wanneer u de woning betreedt komt u via de prachtige authentieke traphal met gastentoilet in de leefruimte terecht. Deze riante lichtrijke leefruimte staat in direct contact met de kwalitatief afgewerkte keuken die voorzien is van alle toestellen en comfort. Tenslotte beschikt het gelijkvloers over een ruime wasberging met directe toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping vinden we een ruime nachthal met apart toilet. Daarnaast zijn er maar liefst 3 slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche. Bovendien is er nog een vaste trap naar zolder die perfect kan dienen als extra slaapkamer, speelkamer, … Als kers op de taart is er het prachtig zonneterras en de achterliggende tuin. Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of via het nr 05246 38 03.



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar