Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Prachtige HOB op unieke locatie! + OPPORTUNITEIT TOT HET AANKOPEN VAN EXTRA BOUWGROND MET GARAGE

Deze statige halfopen bebouwing heeft een prachtig uniek uitzicht en is tevens centraal gelegen nabij winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen. Daarnaast liggen er meerdere groene wandelroutes op wandelafstand waardoor je na een drukke dag tot rust kan komen en kan genieten van de Durme- en Scheldestreek. De woning werd in 2016 volledig gerenoveerd, alsook de elektriciteit en verwarming werden toen vernieuwd! Wanneer u de woning binnenkomt kunt u via een schuifdeur naar de souterrain die werd omgetoverd tot een zeer ruime polyvalente ruimte voorzien van een gastentoilet. Deze ruimte kan dienen voor heel wat doeleinden, ideaal voor het uitoefenen van een beroep, hobbykamer of speelruimte voor de kinderen. Op de eerste verdieping vinden we de lichtrijke leefruimte terug met zicht op het prachtig zonneterras en de Durme. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een keuken voorzien van alle toestellen en comfort en een gastentoilet. Op de 2de verdieping vinden we een slaapkamer en de badkamer terug. De badkamer werd recent vernieuwd en is voorzien van een bad met douche en een dubbele lavabo. Op de derde en laatste verdieping vinden we nog 2 ruime slaapkamers terug met wederom het prachtige zicht op de Durme. Iedere slaapkamer is voorzien van centrale verwarming en internetaansluiting! Tenslotte beschikt de woning over een garage en een perfect georiënteerd terras waar je op ieder moment van de dag kan genieten van de zon. Bovendien is er op deze locatie geen gebrek aan parkeermogelijkheden! EPC: 384 kWh, elektriciteit conform!!
EXTRA TROEF: mogelijkheid tot aankopen van een bouwgrond met recht van overweg en een bouwdiepte van 15m. Hierop kunnen 2 à 3 appartementen of een garage van 3 x 8m gezet worden! Wenst u meer info en/of een bezoek? Neem dan vandaag nog contact op via het nummer 052463803 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar