Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Te renoveren burgerwoning met 3 slpks en zuidgerichte tuin!

Ben jij op zoek naar een woning met karakter en tal van mogelijkheden? Lees dan zeker even verder want deze woning beschikt over heel wat troeven! Bovendien is ze centraal gelegen nabij winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen. Daarnaast liggen er meerdere groene wandelroutes op wandelafstand waardoor je na een drukke dag tot rust kan komen en kan genieten van de Durme- en Scheldestreek. De indeling van de woning gaat als volgt: u komt binnen via de charmante inkomhal die toegang biedt tot het ruime eet- en leefgedeelte waar de hoge plafonds en ramen meteen in het oog springen. Wanneer u verder gaat komt u in de zeer ruime keuken gevolgd door een badkamer met toilet en douche. Tenslotte beschikt het gelijkvloers over een ruime en tevens droge kelder, ideaal voor extra opbergruimte! Op de eerste verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met bad, lavabo en toilet terug. Daarnaast is er een vaste trap naar zolder die reeds werd ingedeeld in 2 ruimtes waar je dus nog extra slaapkamers, speelkamer, bureau,… van kan maken! Als kers op de taart hebben we de charmante en tevens goed georiënteerde tuin met verschillende terrasjes en zithoekjes waar u op elk moment van de dag kan genieten van de zon. Tenslotte beschikt de woning over een poort met zij-ingang die uitkomt in de tuin. Ideaal voor vuilbakken en fietsen! Is deze woning misschien iets voor u? Reserveer dan tijdig uw bezoek via onze website of telefonisch op het nummer 05246 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar