Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Recente woning met 3 slpks, tuin en garage

Deze prachtige, goed onderhouden woning (2004) situeert zich in een rustige wijk nabij het centrum van Hamme en prachtige wandelpaden. Bij het betreden van de woning valt al meteen de ruime inkomhal op. Deze geeft toegang tot de zeer lichtrijke leefruimte met zicht over het terras en de tuin. Aansluitend treft u de geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en de perfect onderhouden badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Een absolute troef is de ruime zuidelijk gerichte tuin waar je in alle rust kan genieten. Om het plaatje volledig af te maken, voorziet het pand ook in een aantal praktische zaken zoals een inpandige garage en een berging met wasplaats. Voor meer informatie of een bezoek kan u steeds contact opnemen via info@uw-huis.be of telefonisch op het nr. 052463803.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar