Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Prachtige eengezinswoning met 3 slpks en garage

Deze gezellige woning is gelegen in het landelijke Kastel op wandelafstand van groene wandelzones, dijken en een school. De woning is reeds instapklaar afgewerkt en heeft alles wat je nodig hebt om een gezellige thuis te creëren.

Je betreedt de woning via de ruime inkomhal voorzien van een apart gastentoilet.
Via de inkomhal kan men enerzijds naar de ruime garage met een brede elektrische poort. In de garage vindt u de omvormer van de zonnepanelen en aansluiting wasmachine en droogkast. Anderzijds komt men terecht in de ruime leefruimte voorzien van een gezellige houtkachel die recent vernieuwd is. Vervolgens hebt u de halfopen keuken ingericht met een dubbele spoelbak, vaatwas, oven, dampkap en elektrisch vuur. Via de keuken kan men naar de kelder en een ruime kamer die kan dienen als berging, extra slaapkamer of bureau. Ook de badkamer ingericht met bad, toilet en wastafel vindt u terug op het gelijkvloers.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. De nachthal is voorzien van airco en ingemaakte kasten die kunnen dienen als dressing. Tot slot is er de zuidelijk gerichte tuin die men kan betreden via het schuifraam in de living of via de garage. EPC: 660 kwh. (EPC ligt hoger dan in werkelijkheid!)
Wenst u meer informatie en/of een bezoek van deze woning? Aarzel dan niet om contact op te nemen op het nummer 052463803 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar